creating sparkling moments

ICL B.V.

Over het bedrijf.
ICL is in 1987 opgericht door de gebroeders Tournier als pakkingfabrikant voor de ovenindustrie. Sindsdien heeft ICL haar focus verlegd naar de ontwikkeling en productie van afdichtings- en isolatieoplossingen voor verbrandingstoestellen. Hun doel is om wereldwijd erkend te worden als de innovator en probleemoplosser voor verbrandingstoestellen.

Just what I did.
Ik adviseer en beheer voor ICL de social media kanalen: Facebook en LinkedIn. Ik creëer content, zorg voor een gestructureerde planning en hou het contact met de (potentiële) klant up-to-date. Daarnaast heb ik contact met het team van ICL, zodat wij het team een gezicht kunnen geven online.

Remco Tournier
Je toewijding & professionaliteit zijn een verademing in onze corporate wereld waarin wij als MKBer dankbaar van jouw diensten gebruik kunnen maken. Heel veel succes met de onderneming.

Jeroen Tichelaar
‘Leanne heeft de online aanwezigheid van ICL een nieuwe boost gegeven op LinkedIn en Facebook. Het is prettig samenwerken met Leanne. Ze maakt duidelijke afspraken, ze ontzorgt je en koppelt de uitkomsten weer terug. De prijs-kwaliteitverhouding is top. Leanne is een vriendelijke, enthousiaste en slimme dame die het klappen van de zweep omtrent social media marketing snapt.’

Website ‘ICL B.V.’ 

Wat vond jij van dit bericht?
Laat het mij weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *