creating sparkling moments

Blijfovereind

Over het bedrijf.
Blijfovereind is een platform waar iedereen een gratis gesprek met een coach kan boeken. Je kan bij ons terecht met jouw verhaal en al jouw vragen over dat wat jij als lastig ervaart en hoe je daar mee om kunt gaan. We zijn er voor iedereen die dat steuntje in de rug kan gebruiken, even wil sparren en een gesprekspartner mist. De professionele coaches bieden meer dan een luisterend oor, ze zijn speciaal getraind in het stellen van vragen. Deze vragen zorgen voor antwoorden en inzichten, waardoor in het vervolg makkelijker met een lastige situatie kan worden omgaan.

Het doel van Blijfovereind is om een bijdrage te leveren aan het versterken van de veerkracht van de samenleving, zodat die kan herstellen van de crisis en voorbereid is op de veranderingen die gaan komen. Doordat de gesprekken gratis zijn is er een coach voor iedereen.

Just what I did.
Persoonlijk vind ik het ook belangrijk om mijn steentje bij te dragen aan de periode van Covid-19. Daarom adviseer en beheer ik vrijwillig de social media van Blijfovereind: Instagram, Facebook en LinkedIn. Daarnaast heb ik het logo ontworpen van dit mooie initiatief. Ook heb ik meegeholpen aan een campagne, in samenwerking met het Rode Kruis. 

Huib Wurfbain
Het was een heel groot genoegen om met Leanne te werken aan de online presence van Blijfovereind. Hoewel we elkaar door de Corona maatregelen nooit echt ontmoet hebben was de samenwerking uitstekend. Ze weet precies hoe social media werkt, is creatief, hulpvaardig en uiterst efficient en professioneel. Ik kan echt iedereen aanraden om me JustLeanne in zee te gaan! Ik kijk er enorm naar uit haar snel in persoon te treffen!!!

Marije Mulder
‘Kennis van zaken, doortastend, heldere communicatie, gedreven, prettig om mee samen te werken en af te stemmen. Aanwinst voor het Blijfovereind team!’

Website ‘Blijfovereind’

Wat vond jij van dit bericht?
Laat het mij weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *