creating sparkling moments

Rob’s Bikecenter

Over het bedrijf.
Rob’s Bikecenter is sinds 2002 dé specialist op het gebied van de betere vakantie-, woon-werk- en/of elektrische fietsen in Maasland.

Just what I did.
Voor Rob’s Bikecenter heb ik de sociale media kanalen geadviseerd en beheerd: Instagram en Facebook. Ik heb content gecreëerd gezorgd voor een gestructureerde planning en het contact met de (potentiële) klant up-to-date gehouden. Daarnaast heb ik ze advies gegeven over de website en over de lange termijn marketingstrategie. Als laatste hebben we nieuwe content gecreëerd en een promotievideo gemaakt, in samenwerking met Lars Rozestraten en Floor Boonstra. 

Team Rob’s Bikecenter
‘Als bestaand bedrijf waren wij al een eind op weg met de sociale marketing. Toen Leanne ons ging helpen leek het of zij ging doen wat wij al deden. Nu zeggen wij dat daar voor ons haar kracht zit. Naadloos nam zij onze bezigheden over en bracht het op een professionele manier naar een hoger niveau. Met haar inzicht en adviezen heeft zij ons bedrijf naar een volgend level gebracht. Nu zijn wij instaat om op een andere manier onze marketing te doen en gelukkig blijft Leanne ons op de achtergrond monitoren.’

Website ‘Rob’s Bikecenter’ 

 

 

Wat vond jij van dit bericht?
Laat het mij weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *