creating moments

New Years Brunch TEDS Haarlem

Over het bedrijf.
Een plek waar je Curly Fries in de ochtend kan bestellen en French Toast en Poached Eggs in de middag, het bestond simpelweg nog niet in Amsterdam. Tot mei 2015, toen Teds zijn deuren openden voor brunch. Niet alleen in het weekend en tussen ontbijt en lunch, maar All Day and Every Day. Because, why not? 

Just what I did.
Samen met Muna heb ik op 8 januari 2020 de ‘Instameet Nieuwjaarsbrunch 2020’ georganiseerd, in samenwerking met TEDS Haarlem. Samen met 10 andere foodies hebben we geproost op 2020, ervaringen gedeeld, elkaar geïnspireerd, verhalen uitgewisseld en natuurlijk genoten van heel veel lekkere gerechten, koffietjes en taartjes.

Aan het einde van het event kreeg iedereen een TEDS goodiebag mee naar huis met producten van Rude Health, Oot Granola en Yogi Yousef. 

Muna Hajibaana
Samenwerken met Leanne was top! Zij zit vol leuke ideeen,
is een spontane meid en staat open om nieuwe dingen te leren en mensen te ontmoeten. Wij hadden gelijk een click.
Na een aantal brainstormsessie en heerlijke kopjes koffie was het al snel duidelijk. Dit moeten we ook met andere delen… offline met elkaar connecten is zoo tof! Samen met 10 andere leuke foodies waar we al een online connectie mee hadden, hebben we offline het nieuwe jaar ingeluid.
xx MOEN

Wat vond jij van dit bericht?
Laat het mij weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *