creating sparkling moments

De Machinist

Over het bedrijf.
De Machinist is een café restaurant waar ambachtelijk gekookt wordt met zoveel mogelijk biologische streekproducten. Van een Machinistburger tot dagverse vis. Ook verhuren ze zalen voor diverse gelegenheden, van vergaderen tot trouwen. In de oude klaslokalen van voorheen werken creatieve ondernemers. Machinist Live biedt jazz, comedy, film, dans en singer &songwirters. Daarnaast hebben ze de Viskantine, het pareltje aan de Cool. Van juni t/m september kun je hier, bij mooi weer, tussen 12.00 en 23.00 uur heerlijk met je voetjes in het zand de lekkerste vissen eten.

Just what I did.
Naar aanleiding van een Social Scan, adviseer en beheer ik voor De Machinist de social media kanalen: Instagram, Facebook en LinkedIn. Ik creëer content, zorg voor een gestructureerde planning en hou het contact met de (potentiële) klant up-to-date. Daarnaast heb ik tijdens de periode van Covid-19 meegewerkt aan het TO GO plan: Tafeltje Vol Thuis, advies gegeven over de website en heb ik samen met Lars Rozestraten gefotografeerd, zodat we unieke en relevante content kunnen delen op de sociale kanalen.

August de Bruijn
JustLeanne heeft voor de Machinist en super duidelijk Social Scan uitgevoerd. Een overzichtelijk en duidelijk verhaal. Ook als je zelf niet zo in thuis bent in deze wereld is het goed te begrijpen. Mede door de duidelijke tips waar je gelijk mee aan de slag kan! Naar aanleiding van de test gaan we met JustLeanne om de tafel om te kijken of en wat zij verder voor ons kan betekenen.

Website ‘De Machinist’

Wat vond jij van dit bericht?
Laat het mij weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *