creating moments

Building on Events

Building on Events heeft 20 jaar ervaring in het initiëren en organiseren van beurzen, conferenties, congressen en andere events voor diverse opdrachtgevers in verschillende landen.

Voor Building on Events heb ik content gecreëerd en verschillende social media kanalen beheerd voor het event PalTrade B2B meeting, voornamelijk Instagram en Facebook. Daarnaast heb ik deze organisatie begeleid bij het vinden van potentiële klanten en heb ik op de dag van het event de promotie gedaan via social media.

Christie de Vrij

Voor een heel specifiek event in de foodbranche wou ik via social media meer awareness creëren. Ik vond Leanne via Instagram en razendsnel hebben we een campagne kunnen opzetten voor PalTrade B2B meeting, een zakelijke matchmaking event waarbij inkopers uitgenodigd worden om kennis te maken met Palestijnse producenten van biologische dadels, olijfolie en kruiden. Leanne is een heel enthousiast persoon, zeer correct en snel. Ze behoeft niet veel project uitleg en heeft ons enorm geholpen om het event beter op de kaart te krijgen. Haar inzet was geweldig en ze was enorm betrokken. Een aanrader, ik ga een volgende opdracht met haar bespreken!

Wat vond jij van dit bericht?
Laat het mij weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *