creating sparkling moments

Brickx

Brickx is een full service communicatiebureau. Gespecialiseerd in heldere projectcommunicatie voor gebiedsontwikkeling, nieuwbouwprojecten, herontwikkeling van bestaande woningen.

Ik adviseer en beheer voor Brickx verschillende social media kanalen van hun lopende vastgoedprojecten: Instagram, Facebook, Pinterest en LinkedIn. Ik creëer content, zorg voor een gestructureerde planning en hou contact met de (potentiële) klant up-to-date. Daarnaast heb ik Brickx geadviseerd over hun website. Als laatste heb ik meegeholpen aan een E-Book voor één van hun klanten en ben ik aanwezig geweest bij een open huis voor het maken van een promotievideo.

Ik heb social media beheerd van onderstaande vastgoedprojecten:
– Caland Dock
– DE PATRIJS
– Het Poortgebouw
– ‘s Gravenstate
– De Groene Horsten
– CottagePark
– De Veenweg
– Bij de Stadspoort
– Residentie Huygenshof
– HerenAcht
– De Korf
– Rozemarijn
– De Vier van Stompwijk
– Vliethaven
– WIENE Schrijft
– Park Vronesteyn 
– De Bovenmeester 

Marion Scholten & Eelco-Jan Velema

De kansen op social media zijn groot. Leanne beseft dat als geen ander en handelt er met passie en plezier naar. Zij versterkt met haar kennis en digitale vaardigheden de impact en het succes van de communicatie voor onze projecten. In het Brickx team heeft zij haar eigen rol en werkt mee aan het inhoud en vormgeven van social strategieën, creatieve merkverhalen en activerende campagne-ideeën voor onze klanten. Leanne is van grote meerwaarde; een aanwinst!

Het team van Brick heeft mij geholpen met de website en het logo van JustLeanne. Heel erg bedankt voor jullie hulp!

Website ‘Brickx’ 

Wat vond jij van dit bericht?
Laat het mij weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *