creating sparkling moments

Bobby’s Gin Company

Over het bedrijf.
Bobby’s Gin Company is een bijzonder fijn gekruide gin die het meeste weg heeft van een london dry gin. Traditionele Indonesische kruiden worden er gebruikt om een karakteristieke smaak te krijgen. Daarnaast hebben ze ook een Jenever in het assortiment. Bobby’s is heerlijk om mee te mixen!

Just what I did.
Ik beheer en adviseer de social media accounts Instagram, Facebook en LinkedIn. Ik creëer content, zorg voor een gestructureerde planning, maak stories en hou het contact met de (potentiële) klant up-to-date. Daarnaast ben ik o.a. bezig met de (online)events, Cocktail Competitie EU, gesponsorde campagnes, webshop en de nieuwe website. 

Team Bobby’s Gin Company 
‘We werken nu 3 maanden samen met Leanne maar het voelt alsof we al jaren samenwerken en dat is erg positief! Ze spreekt onze taal en heeft zich de Bobby’s uitstraling snel haar eigen gemaakt. Daarnaast valt het ons op dat ze op een gedegen en onderbouwende wijze uit zichzelf feedback levert op al onze online zaken. Van kleine dingen zoals de digitale handtekening van ons team tot aan de briefing voor onze nieuwe website waar we in willen investeren. Ook voor last minute opdrachten kunnen we altijd bij Leanne terecht. Ofwel wij zijn super blij dat we deze samenwerking gestart zijn en hopen nog op een lange samenwerking.’

Wat vond jij van dit bericht?
Laat het mij weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *