Ik help je stralen op social media

Als social media specialist met een achtergrond in consumentenwetenschappen, ben ik van mening dat social media nog nooit zo belangrijk is geweest als nu. We need to stay connected! 

De offline wereld met de online wereld verbinden inspireert en activeert.  Social media is een mooie manier om jouw organisatie te laten stralen. Het stelt je in staat om verschillende doelgroepen op een snelle en relevante wijze te bereiken, alleen hoe doe je dat? Ik help je graag met het adviseren over en het beheer van jouw social media kanalen.

Mijn sociale media ondersteuning kan zich richten op verschillende onderdelen, zowel online als offline. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Bekijk mijn aanbod en Just Get Started

Mijn doel: Jouw onderneming laten stralen online! 

Aanbod JustLeanne

FACEBOOK | INSTAGRAM | LINKEDIN | PINTEREST | WEBSITE

 • Contentstrategie
 • Contentcreatie
 • Contentbeheer 
 • Online identiteit 
 • Interactie met de community 
 • Gesponsorde campagnes 
 • Gepersonaliseerde stories
 • Gepersonaliseerde E-books
 • Basishandelingen website 
 • Offline en online trainingen 
 • Authentieke content (foto en video)
 • Unieke Online Scan 

Reviews 'Social media advies & beheer'

Dez Veth
Dez VethMarketing Manager Bobby’s
Lees verder
We werken nu 3 maanden samen met Leanne maar het voelt alsof we al jaren samenwerken en dat is erg positief! Ze spreekt onze taal en heeft zich de Bobby’s uitstraling snel haar eigen gemaakt. Daarnaast valt het ons op dat ze op een gedegen en onderbouwende wijze uit zichzelf feedback levert op al onze online zaken. Van kleine dingen zoals de digitale handtekening van ons team tot aan de briefing voor onze nieuwe website waar we in willen investeren. Ook voor last minute opdrachten kunnen we altijd bij Leanne terecht. Ofwel wij zijn super blij dat we deze samenwerking gestart zijn en hopen nog op een lange samenwerking.
Sjaak Smeins
Sjaak SmeinsEigenaar Ik ben de Sjaak
Lees verder
Voor Zorg Innovatie 010, een project van het ErasmusMC, heb ik samengewerkt met JustLeanne. Voor deze website met talloze Zorg innovaties heeft Leanne vijf succesverhalen opgehaald en in een soepele samenwerking met meerdere partijen zijn de interviews, eenvoudige video's en de foto’s tot stand gekomen . Heerlijk om met zoveel enthousiasme aan een project te werken. Zowel de ondernemers, mijn opdrachtgever als ik zijn erg tevreden met de manier van werken en het eindresultaat.
Pebbles van Noorden
Pebbles van NoordenEigenaresse Frietboutique
Lees verder
Voor de Frietboutique waren we opzoek naar één lijn in onze online uitingen, hoe werkt social media nou en hoe krijgen we het team ook enthousiast om hierin mee te denken. Na een super training op locatie zijn wij allemaal gemotiveerd dit nu écht eens goed op te pakken. Dankzij Leanne hebben we door het werkt én wat we eruit kunnen halen. Kortom een aanrader voor ieder mkb bedrijf.
Jeroen Tichelaar
Jeroen TichelaarSales Operations Manager ICL
Lees verder
Leanne heeft de online aanwezigheid van ICL een nieuwe boost gegeven op LinkedIn en Facebook. Het is prettig samenwerken met Leanne. Ze maakt duidelijke afspraken, ze ontzorgt je en koppelt de uitkomsten weer terug. De prijs-kwaliteitverhouding is top. Leanne is een vriendelijke, enthousiaste en slimme dame die het klappen van de zweep omtrent social media marketing snapt.
Huib Wurfbain
Huib Wurfbain Oprichter Blijfovereind
Lees verder
Het was een heel groot genoegen om met Leanne te werken aan de online presence van Blijfovereind. Hoewel we elkaar door de Corona maatregelen nooit echt ontmoet hebben was de samenwerking uitstekend. Ze weet precies hoe social media werkt, is creatief, hulpvaardig en uiterst efficient en professioneel. Ik kan echt iedereen aanraden om me JustLeanne in zee te gaan! Ik kijk er enorm naar uit haar snel in persoon te treffen!!!
Christie de Vrij
Christie de VrijEigenaar 'Building on Events'
Lees verder
Voor een heel specifiek event in de foodbranche wou ik via social media meer awareness creëren. Ik vond Leanne via Instagram en razendsnel hebben we een campagne kunnen opzetten voor PalTrade B2B meeting, een zakelijke matchmaking event waarbij inkopers uitgenodigd worden om kennis te maken met Palestijnse producenten van biologische dadels, olijfolie en kruiden. Leanne is een heel enthousiast persoon, zeer correct en snel. Ze behoeft niet veel project uitleg en heeft ons enorm geholpen om het event beter op de kaart te krijgen. Haar inzet was geweldig en ze was enorm betrokken. Een aanrader, ik ga een volgende opdracht met haar bespreken!
Diana Niemer
Diana NiemerBrandmanager Rude Health
Lees verder
Leanne heeft in de zomerperiode vanwege onderbezetting binnen ons team de social media voor haar rekening genomen. Dit heeft heel goed uitgepakt. Leanne is creatief, zorgvuldig, verantwoordelijk en komt zelf met initiatieven. Daarnaast kan zij zich goed inleven in een (food)merk waardoor er snel vertrouwen ontstaat. Daarnaast is Leanne ook nog eens een heel leuk persoon om mee te werken, kortom een aanrader!
Irene Scholten
Irene ScholtenEigenaar Sint Bernardusstraat 18b-21
Lees verder
Leanne heeft met veel enthousiasme en gevoel voor stijl ons huis in Maastricht onder handen genomen. Ze werkt met wat er is en weet daarmee verrassend nieuwe opstellingen en sfeer te creëren. Gevoel voor ruimte, lef en positieve energie zijn kwaliteiten die ze hierbij inzet. Daarbij heeft ze de essentie van het huis in mooie beelden vast gelegd. TOP prestatie!
Charlotte Hageman
Charlotte HagemanEigenaar LET'S DO IT Personal Training
Lees verder
Leanne verzorgt alle sociale media kanalen van LET'S DO IT Personal training en YourHealth Personal training. Dit doet ze echt vanuit passie en dat is terug te zien in haar werk. Leanne denkt met ons mee, is flexibel, open en eerlijk met als gevolg dat onze samenwerking heel prettig verloopt. Omdat wij druk zijn met ons bedrijf, heeft zij het overzicht over wat er wanneer moet gebeuren. Ontzettend fijn om dat in vertrouwen uit handen te kunnen geven. Leanne, ga zo door!
Marion Scholten & Eelco-Jan Velema
Marion Scholten & Eelco-Jan VelemaEigenaren Brickx
Lees verder
De kansen op social media zijn groot. Leanne beseft dat als geen ander en handelt er met passie en plezier naar. Zij versterkt met haar kennis en digitale vaardigheden de impact en het succes van de communicatie voor onze projecten. In het Brickx team heeft zij haar eigen rol en werkt mee aan het inhoud en vormgeven van social strategieën, creatieve merkverhalen en activerende campagne-ideeën voor onze klanten. Leanne is van grote meerwaarde: een aanwinst!
W.S.V. Ceres
W.S.V. CeresStudentenvereniging Wageningen
Lees verder
De samenwerking met Leanne was echt uitstekend! Voor onze studentenvereniging in Wageningen moesten wij een “spoedcursus” hebben over de social media die wij beheren. Leanne kwam supersnel met een heel goed uitgedacht plan en heeft ons de kneepjes van het vak perfect uitgelegd! Hierdoor konden wij snel aan de slag met de social media!! Echt een aanrader dus!
Previous
Next