Stralen op social media

Leanne: “Als social media specialist met een achtergrond in consumentenwetenschappen, ben ik van mening dat social media nog nooit zo belangrijk is geweest als nu. We need to stay connected!”

De offline wereld met de online wereld verbinden inspireert en activeert. Social media is een mooie manier om jouw organisatie te laten stralen. Het stelt je in staat om verschillende doelgroepen op een snelle en relevante wijze te bereiken, alleen hoe doe je dat? Wij helpen je graag met het adviseren over en het beheer van jouw social media kanalen. Hierbij maken wij gebruik van de driehoek: De verbinding tussen jouw sociale kanalen, website/webshop en dienst/product. 

Onze sociale media ondersteuning kan zich richten op verschillende onderdelen, zowel online als offline. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Bekijk ons aanbod en Just Get Started

Het doel: Jouw onderneming online laten stralen! 

Aanbod JustLeanne

Reviews 'Samenwerkingen'

Sjaak Smeins
Sjaak SmeinsEigenaar Ik ben de Sjaak
Lees verder
Voor Zorg Innovatie 010, een project van het ErasmusMC, heb ik samengewerkt met JustLeanne. Voor deze website met talloze Zorg innovaties heeft Leanne vijf succesverhalen opgehaald en in een soepele samenwerking met meerdere partijen zijn de interviews, eenvoudige video's en de foto’s tot stand gekomen . Heerlijk om met zoveel enthousiasme aan een project te werken. Zowel de ondernemers, mijn opdrachtgever als ik zijn erg tevreden met de manier van werken en het eindresultaat.
Pebbles van Noorden
Pebbles van NoordenEigenaresse Frietboutique
Lees verder
Voor de Frietboutique waren we opzoek naar één lijn in onze online uitingen, hoe werkt social media nou en hoe krijgen we het team ook enthousiast om hierin mee te denken. Na een super training op locatie zijn wij allemaal gemotiveerd dit nu écht eens goed op te pakken. Dankzij Leanne hebben we door het werkt én wat we eruit kunnen halen. Kortom een aanrader voor ieder mkb bedrijf.
Huib Wurfbain
Huib Wurfbain Oprichter Blijfovereind
Lees verder
Het was een heel groot genoegen om met Leanne te werken aan de online presence van Blijfovereind. Hoewel we elkaar door de Corona maatregelen nooit echt ontmoet hebben was de samenwerking uitstekend. Ze weet precies hoe social media werkt, is creatief, hulpvaardig en uiterst efficient en professioneel. Ik kan echt iedereen aanraden om me JustLeanne in zee te gaan! Ik kijk er enorm naar uit haar snel in persoon te treffen!!!
Irene Scholten
Irene ScholtenEigenaar Sint Bernardusstraat 18b-21
Lees verder
Leanne heeft met veel enthousiasme en gevoel voor stijl ons huis in Maastricht onder handen genomen. Ze werkt met wat er is en weet daarmee verrassend nieuwe opstellingen en sfeer te creëren. Gevoel voor ruimte, lef en positieve energie zijn kwaliteiten die ze hierbij inzet. Daarbij heeft ze de essentie van het huis in mooie beelden vast gelegd. TOP prestatie!
W.S.V. Ceres
W.S.V. CeresStudentenvereniging Wageningen
Lees verder
De samenwerking met Leanne was echt uitstekend! Voor onze studentenvereniging in Wageningen moesten wij een “spoedcursus” hebben over de social media die wij beheren. Leanne kwam supersnel met een heel goed uitgedacht plan en heeft ons de kneepjes van het vak perfect uitgelegd! Hierdoor konden wij snel aan de slag met de social media!! Echt een aanrader dus!
Previous
Next