Ik help je stralen op social media

Online marketing is mijn ding! Tegenwoordig stelt sociale media ons in staat om verschillende doelgroepen op een snelle en meer relevante wijze te bereiken, alleen hoe doe je dat? Ik help je graag met het adviseren over en het beheren van jouw social media kanalen.

Mijn sociale media ondersteuning kan zich richten op verschillende onderdelen: het genereren van een groter en kwalitatiever bereik onder de doelgroep, het vergroten van de (naams)bekendheid, het creëren van een krachtiger imago en/of het laagdrempelig verschaffen van informatie en inspiratie.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, stuur mij dan een berichtje via onderstaand contactformulier.

Bekijk mijn werk

@just.leanne
@brickx.nl
@hetpoortgebouw
@sgravenstate
@calanddock
@de.patrijs
@artofpeople.nl
@b2bmeeting.paltrade
@yourhealthpersonaltraining
@letsdoitpersonaltraining
Previous
Next
Christie de Vrij
Christie de VrijEigenaar 'Building on Events'
Lees verder
Voor een heel specifiek event in de foodbranche wou ik via social media meer awareness creëren. Ik vond Leanne via Instagram en razendsnel hebben we een campagne kunnen opzetten voor PalTrade B2B meeting, een zakelijke matchmaking event waarbij inkopers uitgenodigd worden om kennis te maken met Palestijnse producenten van biologische dadels, olijfolie en kruiden. Leanne is een heel enthousiast persoon, zeer correct en snel. Ze behoeft niet veel project uitleg en heeft ons enorm geholpen om het event beter op de kaart te krijgen. Haar inzet was geweldig en ze was enorm betrokken. Een aanrader, ik ga een volgende opdracht met haar bespreken!
Diana Niemer
Diana NiemerBrandmanager Rude Health
Lees verder
Leanne heeft in de zomerperiode vanwege onderbezetting binnen ons team de social media voor haar rekening genomen. Dit heeft heel goed uitgepakt. Leanne is creatief, zorgvuldig, verantwoordelijk en komt zelf met initiatieven. Daarnaast kan zij zich goed inleven in een (food)merk waardoor er snel vertrouwen ontstaat. Daarnaast is Leanne ook nog eens een heel leuk persoon om mee te werken, kortom een aanrader!
Irene
Irene
Lees verder
Leanne heeft met veel enthousiasme en gevoel voor stijl ons huis in Maastricht onder handen genomen. Ze werkt met wat er is en weet daarmee verrassend nieuwe opstellingen en sfeer te creëren. Gevoel voor ruimte, lef en positieve energie zijn kwaliteiten die ze hierbij inzet. Daarbij heeft ze de essentie van het huis in mooie beelden vast gelegd. TOP prestatie!
Charlotte Hageman
Charlotte HagemanEigenaar LET'S DO IT Personal Training
Lees verder
Leanne verzorgt alle sociale media kanalen van LET'S DO IT Personal training en YourHealth Personal training. Dit doet ze echt vanuit passie en dat is terug te zien in haar werk. Leanne denkt met ons mee, is flexibel, open en eerlijk met als gevolg dat onze samenwerking heel prettig verloopt. Omdat wij druk zijn met ons bedrijf, heeft zij het overzicht over wat er wanneer moet gebeuren. Ontzettend fijn om dat in vertrouwen uit handen te kunnen geven. Leanne, ga zo door!
Previous
Next