Over de oprichtster

Mijn naam is Leanne Dekker, de trotse oprichtster van JustLeanne.

In 2014 ben ik begonnen met (food)bloggen onder de naam JustLeanne. Al jarenlang heb ik namelijk een grote passie voor food en belangstelling voor onze online wereld.

Bovengenoemde kenschetsende interessegebieden blijken ook uit mijn studiekeuzes. Ik heb Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen gestudeerd aan de universiteit van Wageningen en, als onderdeel daarvan, een minor omtrent Social Media Marketing gevolgd in Warschau. Bovendien schreef ik mijn bachelor thesis over ‘het gebruik van een beeldmerk voor gesponsorde content’. Nadat ik mijn bachelor heb behaald, heb ik besloten om mijn hart te volgen en JustLeanne uit te breiden tot een eigen bedrijf. 

Zo heeft wat in 2014 begon als een persoonlijke blog, zich medio 2019 ontwikkeld tot een eigen business op het gebied van social media en online marketing.

In JustLeanne kan ik al mijn enthousiasme en passie uiten en in contact komen met geïnteresseerden, zowel online als offline. 

Mijn doel: Jouw onderneming online laten stralen!

Passie voor food

Naast het runnen van mijn eigen bedrijf vind ik het heerlijk om zelf ook met food te experimenteren. Eten verbindt, dus daarom vind ik het fijn om mensen te inspireren op het gebied van food & drinks. Deze passie is terug te vinden op de social media kanalen van JustLeanne

Mei '14
April '18
Juni '19
Juni '19
April '20
September '20
Oktober '20
April '21
Juni '21
September '21

Lancering blog

Bachelor behaald

Lancering bedrijf

Lancering logo

10 klanten

25 klanten

Eerste werknemer

Eerste stagiair

50 klanten

Lancering e-book