creating sparkling moments

Vacature 'Junior Content Manager' - parttime 2022

Hé, ambitieuze creatieveling! Dit is jouw tijd om te stralen! 


Word jij blij van visual design en het schrijven van ijzersterke content? Heb je oog voor detail, gevoel voor stijl en ben je gek op woordspelingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 


Als Junior Content Manager bij JustLeanne ga je aan de slag met het plannen, creëren, beheren en publiceren van creatieve (veelal digitale) content. Zo help je onze diverse klanten hun persoonlijke, commerciële boodschap opvallend & overtuigend over te brengen en de gewenste doelgroep op de juiste manier te raken en tot actie aan te zetten. 


Je kunt hierbij denken aan werkzaamheden als het opstellen en vormgeven van strakke (dagelijkse) social media berichten, nieuwsbrieven en folders voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van lokale stadsbakkerij tot luxe keukenspecialist en van webshop tot professionele headhunter. Stuk voor stuk unieke ondernemingen, waarvoor jij op tactische wijze de juiste ‘tone of voice’ weet te ontwikkelen en gebruiken.  


Wie ben jij?

·       Je hebt een relevante achtergrond op het (studie)gebied van media, informatie & communicatie en/of online marketing. 

·       Je beschikt over de nodige kennis van digitale kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. 

·       Je bent in het bezit van een eigen laptop en smartphone. 

·       Je hebt affiniteit met zowel de Nederlandse als de Engelse taal en schrijft gemakkelijk netjes geformuleerde, foutloze teksten met daarin een duidelijk vertaalde boodschap.  

·       Je bent beschikbaar vanaf 1 maart 2022 en tenminste 2/3 dagen per week inzetbaar 

·       Je bent flexibel, leergierig en hebt geen ‘9 tot 5 mentaliteit’


Wie zijn wij?

·       Een snelgroeiende Online Marketing & Social Media agency met een gezellig kantoor in Den Haag

·       Een groep innovatieve aanpakkers met een hands on mentaliteit en een sterke wil om alles op alles te zetten om onze klanten optimaal te laten stralen online

·       Een jong en enthousiast team dat naast hard werken graag leuke dingen met elkaar doet en geniet van lekker borrelen  


Financiele vergoeding in overleg. Afhankelijk van leeftijd en ervaring. 


Enthousiast? Solliciteer direct door een mailtje met daarin jouw cv en een kort toegelichte motivatie te sturen naar leanne@justleanne.nl


Uiteraard kun je ons ook gewoon vrijblijvend een berichtje sturen en beantwoorden we graag al je vragen! 


Just can’t wait to meet you!