Samen gaan wij aan de slag

Wil je jouw onderneming laten stralen online? Leuk, laten we samen aan de slag gaan! 

Mijn sociale media ondersteuning richt zich o.a. op het genereren van een groter en kwalitatiever bereik onder de doelgroep, het vergroten van de (naams)bekendheid, het creëren van een krachtiger imago en het laagdrempelig verschaffen van informatie en inspiratie.

Mijn aanbod is divers, want naar mijn overtuiging is elke onderneming uniek en verdient een eigen aanpak.

Wil je aan de slag met social media, maar weet je niet hoe? Graag maak ik een vrijblijvende afspraak met je. Stel mij gerust alle vragen over jouw digitale kanalen. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Just contact me via onderstaand contactformulier. 

Unieke Social Scan

De digitale wereld ontwikkelt zich snel. Daarom is het belangrijk dat jouw social media kanalen en/of website up-to-date blijven. Om een blinde vlek te voorkomen, is het goed om af en toe een onafhankelijk persoon mee te laten kijken. 

Ben jij benieuwd naar een objectieve beoordeling van jouw digitale kanalen? Graag maak ik een Social Scan!

Voor slechts 150 euro (excl. BTW) beoordeel ik jouw sociale kanalen en website. Je krijgt binnen zeven dagen per mail een persoonlijke video toegestuurd. Deze video is inclusief waardevolle tips en een eerste aanzet voor een mogelijke contentstrategie.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Just contact me via onderstaand contactformulier. 

Reviews Social Scan

Jolanda Stokkermans
Jolanda StokkermansEigenaar 'De Meal Prepper'
Lees verder
Hoi Leanne, Super bedankt voor de social scan! Enorm veel tips waar ik mee aan de slag kan! Je let ook op de details en ziet dingen vanuit een ander perspectief, wat heel verhelderend is! Bedankt voor al het werk dat je hierin gestoken hebt. Groetjes en enorm bedankt!!
August de Bruin
August de BruinChefkok 'De Machinist'
Lees verder
JustLeanne heeft voor de Machinist en super duidelijk Social Scan uitgevoerd. Een overzichtelijk en duidelijk verhaal. Ook als je zelf niet zo in thuis bent in deze wereld is het goed te begrijpen. Mede door de duidelijke tips waar je gelijk mee aan de slag kan! Naar aanleiding van de test gaan we met JustLeanne om de tafel om te kijken of en wat zij verder voor ons kan betekenen.
Jort van Dalen
Jort van DalenOprichter 'Markt 010'
Lees verder
De Social Scan van Leanne Dekker gaf de sociale mediakanalen van Markt010 concrete actiepunten om ons doel te bereiken: het verkopen van marktproducten. De adviezen omtrent zichtbaarheid, story telling, aansporen tot actie en communicatie van ons merk, waren helder en zo opgesteld dat Markt010 er snel en gemakkelijk mee aan de slag kon. Dankzij de Social Scan van Leanne versterken onze kanalen - instagram, facebook en de website - elkaar en geven nu dezelfde boodschap. Allemaal vanuit hun eigen kracht. Leanne is creatief, positief kritisch en snel in haar communicatie. Leanne doorgrondde de boodschap en achterliggende drijfveren van Markt010 bijzonder snel. Ik kan elk bedrijf de expertise van Leanne Dekker aanraden.
Mirjam Aamri
Mirjam AamriEigenaar 'Mimi's Healthy Bakery'
Lees verder
Naar aanleiding van een Social Scan, gebruik gemaakt van de Social Media beheer diensten van JustLeanne. Jeetje waar moet ik beginnen. Wat een ongelooflijk verschil. De gehele look en feel van mijn pagina is veranderd in een structurele, overzichtelijke, maar vooral aantrekkelijke en warme feed. Precies hoe ik het voor ogen had. De communicatie verliep zeer prettig, en ook de samenwerking was ontzettend fijn. Zeer aan te raden, als je wilt groeien, en vooral een mooiere aantrekkelijke feed wilt behalen. Leanne je skills hebben nu al zijn vruchten afgeworpen. Dank voor alles!
Manon Welling
Manon WellingEigenaar 'Mama Chi Massage'
Lees verder
"JustLeanne heeft voor mijn bedrijf Mama Chi Massage een quick scan gemaakt van de website en deed dit op een duidelijke manier met een filmpje waarin zij door de site scrollt en uitlegt wat goed is en wat verbetering behoeft. Een absolute eye-opener! Leanne heeft tevens een zeer helder beeld geschetst van hoe ik Mama Chi via social media op de kaart zet. Leanne heeft een duidelijke visie en een goed gevoel voor de juiste passende stijl en uitstraling. Ook technisch gezien is Leanne erg goed op de hoogte, adviseert zij hierover én voert zij snel en correct uit. Daarbij is zij prettig in de communicatie en verwoordt en visualiseert zij perfect wat ik bedoel."
Pauline Calis
Pauline CalisEigenaar 'Earz Jewelry'
Lees verder
Via een video liep Leanne door mijn social media heen. Hierbij gaf ze goede en duidelijke tips die ik meteen in praktijk kon brengen. Ze deed dit op een hele leuke natuurlijke manier. Bedankt Leanne!
Previous
Next