Samen gaan wij aan de slag

Wil je jouw onderneming laten stralen online? Leuk, laten we samen aan de slag gaan!

Onze sociale media ondersteuning richt zich o.a. op het genereren van een groter en kwalitatiever bereik onder de doelgroep, het vergroten van de (naams)bekendheid, het creëren van een krachtiger imago en het laagdrempelig verschaffen van informatie en inspiratie.

Het aanbod van JustLeanne is divers, want naar onze overtuiging is elke onderneming uniek en verdient een eigen aanpak.

Wil je aan de slag met social media, maar weet je niet hoe? Graag plannen wij een vrijblijvende afspraak met je in. Stel ons gerust alle vragen over jouw online wereld. 

Tip: Maak gebruik van onze unieke Online Scan!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Just contact ons team via onderstaand contactformulier.

Reviews 'Social media advies & beheer'

Dez Veth
Dez VethMarketing Manager Bobby’s
Lees verder
We werken nu 3 maanden samen met Leanne maar het voelt alsof we al jaren samenwerken en dat is erg positief! Ze spreekt onze taal en heeft zich de Bobby’s uitstraling snel haar eigen gemaakt. Daarnaast valt het ons op dat ze op een gedegen en onderbouwende wijze uit zichzelf feedback levert op al onze online zaken. Van kleine dingen zoals de digitale handtekening van ons team tot aan de briefing voor onze nieuwe website waar we in willen investeren. Ook voor last minute opdrachten kunnen we altijd bij Leanne terecht. Ofwel wij zijn super blij dat we deze samenwerking gestart zijn en hopen nog op een lange samenwerking.
Jeroen Tichelaar
Jeroen TichelaarSales Operations Manager ICL
Lees verder
Leanne heeft de online aanwezigheid van ICL een nieuwe boost gegeven op LinkedIn en Facebook. Het is prettig samenwerken met Leanne. Ze maakt duidelijke afspraken, ze ontzorgt je en koppelt de uitkomsten weer terug. De prijs-kwaliteitverhouding is top. Leanne is een vriendelijke, enthousiaste en slimme dame die het klappen van de zweep omtrent social media marketing snapt.
Christie de Vrij
Christie de VrijEigenaar 'Building on Events'
Lees verder
Voor een heel specifiek event in de foodbranche wou ik via social media meer awareness creëren. Ik vond Leanne via Instagram en razendsnel hebben we een campagne kunnen opzetten voor PalTrade B2B meeting, een zakelijke matchmaking event waarbij inkopers uitgenodigd worden om kennis te maken met Palestijnse producenten van biologische dadels, olijfolie en kruiden. Leanne is een heel enthousiast persoon, zeer correct en snel. Ze behoeft niet veel project uitleg en heeft ons enorm geholpen om het event beter op de kaart te krijgen. Haar inzet was geweldig en ze was enorm betrokken. Een aanrader, ik ga een volgende opdracht met haar bespreken!
Diana Niemer
Diana NiemerBrandmanager Rude Health
Lees verder
Leanne heeft in de zomerperiode vanwege onderbezetting binnen ons team de social media voor haar rekening genomen. Dit heeft heel goed uitgepakt. Leanne is creatief, zorgvuldig, verantwoordelijk en komt zelf met initiatieven. Daarnaast kan zij zich goed inleven in een (food)merk waardoor er snel vertrouwen ontstaat. Daarnaast is Leanne ook nog eens een heel leuk persoon om mee te werken, kortom een aanrader!
Charlotte Hageman
Charlotte HagemanEigenaar LET'S DO IT Personal Training
Lees verder
Leanne verzorgt alle sociale media kanalen van LET'S DO IT Personal training en YourHealth Personal training. Dit doet ze echt vanuit passie en dat is terug te zien in haar werk. Leanne denkt met ons mee, is flexibel, open en eerlijk met als gevolg dat onze samenwerking heel prettig verloopt. Omdat wij druk zijn met ons bedrijf, heeft zij het overzicht over wat er wanneer moet gebeuren. Ontzettend fijn om dat in vertrouwen uit handen te kunnen geven. Leanne, ga zo door!
Marion Scholten & Eelco-Jan Velema
Marion Scholten & Eelco-Jan VelemaEigenaren Brickx
Lees verder
De kansen op social media zijn groot. Leanne beseft dat als geen ander en handelt er met passie en plezier naar. Zij versterkt met haar kennis en digitale vaardigheden de impact en het succes van de communicatie voor onze projecten. In het Brickx team heeft zij haar eigen rol en werkt mee aan het inhoud en vormgeven van social strategieën, creatieve merkverhalen en activerende campagne-ideeën voor onze klanten. Leanne is van grote meerwaarde: een aanwinst!
Previous
Next