Samen jouw feest vormgeven

Binnenkort iets te vieren? Ik help je graag met advies, de organisatie en/of coördinatie van ‘your own special sparkling moment’!

Of het nu gaat om een verjaardagsontbijt, lunch met vrienden, bedrijfsborrel, 21 diner, bruiloft of tuinfeest, ik denk graag met je mee op het gebied van food, drinks, styling, fotografie en alles wat er verder bij komt kijken. 

Uiteindelijk is mijn doel dat je terug zult kunnen kijken op een sprankelend kleinschalig evenement met een positieve blijvende herinnering voor jou en jouw gasten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, stuur mij dan een berichtje via onderstaand contactformulier.

Wally
Wally
Lees verder
Dit jaar heb ik mijn verjaardag in de tuin gevierd met een mooie en dierbare groep vriendinnen. Mijn wens was een gezellig samen zijn onder het genot van een hapje en een drankje. Leanne heeft deze avond voor mij georganiseerd. Van te voren met het meedenken, inkopen doen, koken en stylen. En op de avond zelf heeft ze ook alles geregeld. Ik denk terug aan een heerlijke avond die in alle opzichten klopte, van begin tot eind. Dat voelt als echt jarig zijn, wat een cadeau. Leanne dank voor je tijd, energie en enthousiasme!