creating sparkling moments

Extra mogelijkheden

De offline wereld met de online wereld verbinden inspireert en activeert. Daarom leveren wij ook graag een bijdrage aan synergie tussen de online- en offline presentatie van jouw onderneming. Kies daarom voor de social media training of strategie meeting op locatie!


SOCIAL MEDIA TRAINING

Wil je zelf aan de slag met social media, maar weet je niet hoe? De social media training van JustLeanne helpt jou (en jouw team) op weg om online te stralen! 

Deze training kan individueel gegeven worden of aan een team. Tijdens de training gaan we op een enthousiaste wijze aan de slag met de door jouw gekozen social media kanalen. Wij leren je de ins en outs van de online wereld. Daarnaast komen wij samen gelijk in actie, zodat jij na de cursus direct alle kennis in praktijk kunt brengen.

Wij geven de social media training op de door jou gekozen locatie. De social media training richt zich op jouw sociale kanalen, zoekmachine en de website. De onderwerpen die verder besproken worden, bepalen wij in overleg. 

De inhoud: 

  • Voorbereiding van de social media training. 
  • Social media training op locatie. 
  • Praktische en unieke adviezen na de training, telefonisch of per mail (maximaal één uur). 
 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Just contact us via onderstaand contactformulier.


STRATEGIE MEETING

JustLeanne zal een Online Scan maken van de online wereld van de onderneming. In de scan beoordelen wij de sociale kanalen en website, met een koppeling naar het product en/of de dienst. Naar aanleiding van deze Online Scan plannen JustLeanne en het team van de onderneming een strategie meeting. Tijdens deze meeting zullen wij (n.a.v. de Scan) een plan van aanpak opzetten, met daarbij zowel aandacht voor de korte – als lange termijn en de USP’s van de onderneming. Het is daarbij belangrijk om één online-identiteit te gaan creëren om daarmee het verschil te gaan maken ten opzichte van concullega’s. Na deze meeting kan het team van de onderneming de aangescherpte online-strategie implementeren. Echter blijft JustLeanne indien gewenst op de achtergrond voor advies en mogelijke feedback beschikbaar.

De inhoud: 

  • Voorbereiding van de strategie meeting. 
  • Strategie meeting op locatie. 
  • Praktische en unieke adviezen na de training, telefonisch of per mail (maximaal één uur). 
 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Just contact us via onderstaand contactformulier.